יבואן רשמי
Tririg
תושבת מחשב רכיבה מגוונת ביותר של TriRig – ה-Polymount עובד הן ב-BTA והן על הידיות, עם זרוע מפרקית שמאפשרת מיקום מדויק של המחשב בדיוק לפי הצורך.
₪599.00
ה-Polymount של TriRig הוא תושבת מחשב 3-in-1 שזכתה לתשומת לב רבה בקרב ספורטאי טריאתלון ונג"ש. מה שמבדיל אותה מתושבות מחשב אחרות הוא הגמישות האבסולוטית: הזרוע המפרקית שלה מאפשרת מיקום חופשי בשלושה מישורים, כך שניתן להציב את המחשב בדיוק לפי המיקום והגובה המתאימים לכל רוכב.
ה-Polymount יכול להיות מותקן ישירות ב-BTA (מתחת ידיות האוויר, בשילוב עם ה-Universal BTA Adapter Plate), או על גבי הידיות עצמן. זה מאפשר גמישות מרבית לפי מבנה הכידון ורצונות הרוכב.
מעבר למחשב, ה-Polymount משמש גם כבסיס הרכבה לאחסון תזונה ואביזרים נוספים. בשילוב עם מוצרי TriRig אחרים כמו ה-Multi-Bottle BTA Rail – ניתן לבנות את פרונט-אנד ניהול הציוד המושלם לכל מירוץ.
ה-Polymount משתמש בחיבורים סטנדרטיים של Garmin ו-Wahoo (Out-Front Mount). מחשבים עם חיבורים אחרים עשויים לדרוש מתאם ייעודי.
הרכבת BTA שמה את המחשב קרוב יותר לעיניים ומוגנת יותר מאוויר. על הידיות מאפשר גישה קלה יותר לנגיעה ולצפייה. הבחירה תלויה בהעדפה האישית ובסגנון הרכיבה.
כן. ה-Polymount כולל נקודות הרכבה נוספות שמאפשרות חיבור של שקיות תזונה ואביזרי אחסון מותאמים.
| גרסאות הרכבה | BTA (מתחת ידיות), On-Extension (על הידיות) |
|---|---|
| כיוון | זרוע מפרקית לכיוון חופשי בשלושה מישורים |
| שימוש | מחשב רכיבה, תזונה, אביזרים |
| תאימות | Garmin, Wahoo |
אנחנו אוהבים לעדכן את החברים שלנו בכל מה שחדש ומעניין בחנות ובתחום בכלל
הצטרפו לניולטר שלנו לקבלת עדכונים